Preview Mode Links will not work in preview mode

Jensamma Tankar

Oct 14, 2021

Efter ett litet uppehåll är podden tillbaka på sätt och vis. Mer om det i avsnittet samt att grupper med barn freaks me out, Polisens konstiga krav för att sluta bli ägda i sociala medier och små problem som drar ner livskvaliteten genom att vara många och små.

Vill ni fortsatt stötta podden


Sep 21, 2021

Veckans avsnitt trodde jag att jag lagt upp men det hade jag inte. I veckans avsnitt babblar jag om att ha en svacka och mina första intryck av shumacher-dokumentären.

Stötta gärna podden på https://www.patreon.com/jensammatankar


Sep 13, 2021

I veckans avsnitt babblar jag om tomheten som uppstår efter det gått som man vill i en sport man tittar på, hur sjukt 9/11 va och så inser jag att jag kanske borde läsa en bok eller något.

patreon.com/jensammatankar


Sep 6, 2021

I veckans avsnitt babblar jag om Robot Wars, Caitlyn Jenner och att jag hade blivit fett stressad av att sitta oskyldigt häktad.

Stötta gärna podden på patreon.com/jensammatankar


Aug 30, 2021

I veckans avsnitt babblar jag om Abort och Hollow Earth-teorin. Det är en teori som handlar om att Jorden är ihålig och där inne finns det mammutar, king kong och Nazi-ufon verkar inte klokt men fanns tydligen någon admiral som hette Richard E. Byrd som säger att han varit där men blev tystad.

Stötta podden på