Preview Mode Links will not work in preview mode

Jensamma Tankar

Oct 30, 2021

I veckans avsnitt babblar jag om att jag sagt upp mig igen, att jag vart ledsen över Einar vilket fick mig inse igen att vi verkligen bara bryr sig oss människor som vi vet vilka dom är. Och sedan även den konstiga stämningen när nyhetssändningen är slut men bilden är kvar på nyhetsankrarna i mörkret.

Stötta...


Oct 14, 2021

Efter ett litet uppehåll är podden tillbaka på sätt och vis. Mer om det i avsnittet samt att grupper med barn freaks me out, Polisens konstiga krav för att sluta bli ägda i sociala medier och små problem som drar ner livskvaliteten genom att vara många och små.

Vill ni fortsatt stötta podden


Sep 21, 2021

Veckans avsnitt trodde jag att jag lagt upp men det hade jag inte. I veckans avsnitt babblar jag om att ha en svacka och mina första intryck av shumacher-dokumentären.

Stötta gärna podden på https://www.patreon.com/jensammatankar


Sep 13, 2021

I veckans avsnitt babblar jag om tomheten som uppstår efter det gått som man vill i en sport man tittar på, hur sjukt 9/11 va och så inser jag att jag kanske borde läsa en bok eller något.

patreon.com/jensammatankar


Sep 6, 2021

I veckans avsnitt babblar jag om Robot Wars, Caitlyn Jenner och att jag hade blivit fett stressad av att sitta oskyldigt häktad.

Stötta gärna podden på patreon.com/jensammatankar