Preview Mode Links will not work in preview mode

Jensamma Tankar

Aug 30, 2021

I veckans avsnitt babblar jag om Abort och Hollow Earth-teorin. Det är en teori som handlar om att Jorden är ihålig och där inne finns det mammutar, king kong och Nazi-ufon verkar inte klokt men fanns tydligen någon admiral som hette Richard E. Byrd som säger att han varit där men blev tystad.

Stötta podden på


Aug 23, 2021

I veckans avsnitt babblar jag om en Hampabonde som helt felaktigt var med om en polisinsats. Vilket även fick mig vilja försöka förklara varför den repressiva narkotikapolitiken som vi och många andra länder för idag är djupt rotad i rasism.

Boktips: Magnus Linton - Knark- En svensk historia.

Stötta gärna...


Aug 16, 2021

I veckans avsnitt babblar jag om att Jaromir Jagr känner sig tvungen att spela hockey trots att han är 50, att mina katter förstörde en av mina prydnadsbilar med 100% flit och att man som vuxen bara går runt och chansar för det mesta.

Stötta gärna podden på


Aug 9, 2021

I veckans avsnitt babblar jag om att jag kärat ner mig totalt i våra kattungar, att det brinner som fan i grekland och den nya Aliendokumentären på Netflix som heter Top Secret UFO Projects Declassified och koppling till folk i Nordkorea.

Stötta gärna podden på


Aug 2, 2021

I veckans avsnitt babblar jag om att jag och Malin ska skaffa katter och att jag är orolig över att börja älska något som när som helst kan bli överkörd av en bil, även en del om toxoplasma och Nya Karolinska.

Stötta gärna podden på